מצרכים:
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כפית מלח
2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
3 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ
1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית כמון
2 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס שקדים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות.
במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים. מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה. מערבבים ומסירים מהאש.
מגישים עם שקדים קלויים מעל.
בתאבון!