מרכיבים לתבנית אינגליש קייק:
קמח לבן 65 גרם
ביצה אחת
סוכר 50 גרם
2 כפות דבש
20 גרם מישמש יבש
20 גרם אננס יבש
50 גרם צימוקים שחורים
40 גרם שקדים
40 גרם אגוזי לוז
אופן ההכנה:
שמים במיקסר עם וו לישה- קמח, ביצים, סוכר ודבש ומערבלים עד קבלת מרקם חלק, מבריק ותפוח. מוסיפים את המישמש והאננס (חתוכים לרצועות) ומערבלים דקה. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבל עוד דקה עוצרים ומערבבים ידנית עד שכל התערובת אחידה שמים הכל בתבנית אינגליש ומכניסים לתנור בטמפ׳ 160 מעלות למשך 30 דקות מוציאים ומצננים.
משחררים את העוגה מהתבנית ופורסים אותה לפרוסות דקות של שלוש מילימטר מניחים את הפרוסות על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ב150 מעלות לייבוש למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
בתאבון!