מרכיבים ל-6 מנות:
6 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים ומעוכים לפירה
2 כפות מיונז הולנדי מאסטר שף
לשכבת הבשר:
2 כפות שמן זית
500 גרם בקר טחון
1 פחית עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים. מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
- משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
- מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
- משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד להזהבה.
בתאבון..!