אוכל ומתכונים

מתכון: תבשיל לחי עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים

תבשיל לחי עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים – שף צ'רלי פדידה, מתכון לשימוש בבשר לחי עגל (בשר ראש)

שף צ'רלי פדידה ליינות ביתן

תבשיל לחי עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים – שף צ'רלי פדידה, מתכון לשימוש בבשר לחי עגל (בשר ראש)

מתכון ל 6 סועדים

מצרכים
1 קג' בשר לחי מבושל (ראש)
10 כפות שמן זית
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
4 שיני שום
2 פלפלים שושקה טחונים (לבקש ממוכר התבלינים)
1 כף רסק עגבניות
1 כוס חומוס מושרה ומבושל עד לריכוך או כוס גרגרי חומוס קפואים ומבושלים
כפית זרעי כמון כתושים
כפית זרעי כוסברה כתושים
1 צרור כוסברה קצוץ דק
מלח פלפל לפי הצורך

אופן הכנה
להכנה מראש: מניחים את נתח בשר הראש בסיר ומכסים במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך בערך שעה וחצי.
מצננים לטמפרטורת החדר, מסננים (ושומרים את הנוזלים).

חותכים את נתח הבשר לקוביות בגודל 1+1 ס"מ. אפשר להכין יום או יומיים מראש.

מבשלים את גרגרי החומוס עד לריכוך באותו האופן.

להכנת התבשיל:
בסיר בעל תחתית כבדה מטגנים את הפלפלים והשום עד להזהבה מוסיפים פלפל שושקה , רסק עגבניות וממשיכים בטיגון עוד כ 4 דקות מוסיפים גרגירי חומוס מבושלים , כמון כוסברה ואת הנוזלים בהם בושל הבשר. מבשלים כחצי שעה על להבה בינונית. מפזרים כוסברה טרייה קצוצה מעל, טועמים ומתקנים תיבול אם חסר. מגישים חם עם לחם של בית

תגובות

להשאיר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למעלה

'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>

'); ?>
'); ?>