מתכון למשקה קרם סחלב

מתכון למשקה חם המיועד לגדולים ולקטנים, על מנת לעבור את ימי החורף שהגיעו בסערה, בנעימים...

ידוע שעל מנת לצלוח את הקור והגשמים אין כיף גדול יותר מלהתכרבל יחד כל המשפחה, חברים או עם הבן הזוג תחת שמיכה גדולה מול מסך הטלוויזיה בליווי משקה חם.

השף הראשי של רשת קפה גרג – נדב מרום,  מנדב מתכון למשקה חם המיועד לגדולים ולקטנים, על מנת לעבור את ימי החורף שהגיעו בסערה, בנעימים….

מתכון קרם סחלב של קפה גרג

חומרים (4 מנות):
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כף גדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון

אופן ההכנה:
להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך