באדיבות נספרסו
מרכיבים:
2 קפסולות של תערובת וולוטו או וולוטו נטול קפאין (להכנת 80 מ"ל אספרסו)
כדור גלידה וניל
2 כפות חלב מוקצף
כפית סירופ קרמל
כפית שבבי שוקולד
אופן ההכנה:
הקציפו את החלב באמצעות מקציף החלב של מכונת ה- Nespresso או במקציף החלב אירוצ'ינו, הוסיפו כפית סירופ קרמל והניחו בצד.
הכינו שתי מנות אספרסו וולוטו בכוס גדולה ומזוגו את המשקה לספל קפוצ'ינו.
הוסיפו מיד את כדור הגלידה וכסו בחלב המוקצף ועטרו בשבבי שוקולד.