לאחר שיחה קצרה עם השף עמית אבוקרט, הבנתי כמה יש ידע רב והוא בוחר לעבוד בשיטה אחרת מהשפים הפרטיים המוכרים, השף עמית בונה את התפריטים ומתאים אותם לצרכים של הלקוח. עמית יודע לשים דגש שכל הנוכחים באירוע יקבלו את מירב ומיטב הטעמים שהם אוהבים.
השף יודע תמיד לחשוף ולחדש
לאחרונה נכנס השף עמית אבוקרט לתחום האירועים הפרטיים, מה שהביא אותו לבשל לחברי כנסת, אנשי עסקים וידוענים. השבוע השף עמית בחר לארח אותי באירוע מיוחד שהתרחש בראשון לציון. יום הולדת של לא אחר מאשר הבעלים של רשת "פוקס" הראל ויזל. בין הנוכחים היו לא פחות מ 20 מנכלים מכל קבוצת החנויות של גיפטקארד ישראל.
השף אבוקרט עושה המון כבוד לעיר אשדוד בתחום הקולינרי, הוא מיומן, מתאים את עצמו לאורחים ותמיד משדר רוגע ותמיד מוכן לכל המתרחש.
באותו אירוע שנכחתי, השף אבוקרט דאג שאטעם מכל מנה ואביע את דעתי עליה, האמת שהתענגתי על כל ביס, האוכל היה מעולה ומאוד טעים, ללא ספק השף יודע לתת את המורכבות שבפשטות. לגבי הדגים שאיתם עמית עובד, מדובר בדגה מקומית עונתית והמנות מוגשות ברמה אסתטית יוצאת דופן שפוגשים רק במסעדות עילית. את כל האוכל הוא מכין במהלך האירוע מול הלקוח, וההגשה נעשית בכלים נאים שהוא הביא במיוחד לשם כך.
יצירת קשר: 050-7919429
אינסטגרם -chef_amit_abukarat