מצרכים (לכ-2 מנות):
1 אבוקדו בשל ומוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 חזה עוף פרוס דק
3 מלפפונים גדולים
1 גזר קלוף
1/2 פלפל אדום
1/2 פלפל צהוב
1/2 כף שמן שומשום
מעט מלח
לקישוט: עלי נענע
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות שמן שומשום
1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
1 כף חמאת בוטנים
1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש
2 שיני שום כתושות
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
- חותכים את האבוקדו לקוביות ומניחים בקערה. .
- חוצים את המלפפונים ומוציאים את הליבה. פורסים את המלפפונים וחותכים לרצועות דקות.
- פורסים את הגזר דק בעזרת קולפן וחותכים לרצועות דקות.
- חותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
- פורסים את חזה העוף לרצועות דקות ומתבלים בשמן שומשום ומעט מלח. מניחים את פרוסות החזה עוף במחבת ומאדים בחום נמוך עד הלבנה של העוף. מצננים ופורסים דק.
- מכינים אל הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב יחד.
- בקערת ההגשה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומקשטים בנענע. ניתן להגיש עם תוספת רוטב בצד.