מתכון לשניים: טליאטלה תרד, פטה וקשקבל

אין כמו מנת פסטה קלה ומפתיעה לארוחת ערב רומנטית. המותג ברילה מציע לכבוד ואלנטיין דיי מתכון למנה פשוטה וטעימה של פסטה טליאטלה עם תרד, פטה וקשקבל. תוסיפו בקבוק יין ויש לכם ערב זוגי מושלם
מתכון לשניים: טליאטלה תרד, פטה וקשקבל
צילום אפיק גבאי

חומרים ל-4-5 מנות:
1 חבילה (500 גרם) טליאטלה
500 גרם עלי תרד
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
חצי צ׳ילי קצוץ (לא חובה)
200 גרם גבינת פטה מפוררת
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:
1.מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. בחצי דקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד ומסננים יחד לקערה.
2.מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל. מערבבים יחד ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך