יומו הראשון של פסטיבל עמים וטעמים זכה להצלחה גדולה כשאלפי מבקרים מכל רחבי הארץ ביקרו, נהנו ואכלו מנות ב-10 ש"ח.
תחת ניהולו של היועץ הקולינרי של הפסטיבל, השף ירון בן חמו – ניתן יהיה למצוא בפסטיבל את מסעדת נורדאו 24 שהציגה את המנה היקטורי קצבים, "פטרה" הגישה את מנת ה"חינקלי" הגאורגית, מסעדת "רונג'אן" את ה"ספרינג רול" התאילנדי, מסעדת "נמסטה" הציעה מנת בטטה וואדה הודית, בדוכן של "השוק" ניתן היה למצוא את מנת "עראיס" בפיתה ועוד.