מתכון לסלט עדשים חם

המותג מאסטר שף מציע לימי החורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם, שיכול לשמש גם כמנה עיקרית/ צמחונית או תוספת מיוחדת ליד מנה בשרית
מתכון לסלט עדשים חם
צילום: מאסטר שף

מצרכים:

2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כפית מלח
2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
3 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ
1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית כמון
2 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס שקדים קלויים

אופן ההכנה:
מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות.
במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים. מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה. מערבבים ומסירים מהאש.

מגישים עם שקדים קלויים מעל.

בתאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך