אוכל ומתכונים

מתכון מנצח לחורף: תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

המותג מאסטר שף מציע לחורף הקרוב מתכון לארוחת ערב עשירה ובריאה, שמתאימה לכל בני המשפחה, עם עדשים ירוקות איטלקיות.

צילום: יח"צ

מצרכים להכנת המתכון:

4 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 כרעיים
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 כף גדושה כמון
1 כפית כורכום
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף
2 כפות טריאקי מאסטר שף
מים לכיסוי העוף
1 קופסת עדשים מאסטר שף
1 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל, משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור- הצד העליון, מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני, מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל, מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף, מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים .

מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה.

בתאבון…

תגובות

להשאיר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למעלה

'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>

'); ?>
'); ?>