קינוח קפה שוקולד לבן

קינוח קפה ושוקולד, קל להכנה ומפנק

באדיבות נספרסו
מרכיבים:
קפסולה של תערובת רומא
10 מ"ל שוקולד לבן מומס (30 גרם שוקולד לבן)
30 מ"ל חלב

אופן ההכנה:
המיסו את השוקולד הלבן
הקציפו את החלב באירוצ'ינו או במקציף החלב שבמכונת Nespresso
ערבבו מחצית מהשוקולד המומס (5 מ"ל)
הכינו את תערובת הרומא בספל אספרסו (40 מ"ל)
העבירו את יתרת השוקולד הלבן המומס לתוך ספל לונגו, מזגו מעליו את האספרסו מתערובת הרומא וסיימו בקצף החלב.

באנרים 140-672

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך