מתכון: אוזן המן שהתחפשה

לכבוד חג הפורים, שף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים, השייכת לרשת מלונות רימונים, החליט לקחת את אוזן המן הוותיקה, האהובה והמוכרת ו"לחפש" אותה וכך קיבלנו אזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה

אוזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה / שף קונדיטור ארז עמוס

לבצק לינזר:
750 גרם קמח
500 גרם חמאה
20 גרם א. אפיה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
60 גרם סוכר וניל
100 גרם שקדים טחונים

אופן ההכנה:
מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל
מוסיפים ביצים ובוחשים
מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים
לישה קצרה.
לעטוף בניילון ולקרר

מלית מקרונים ואמרנה:
330 קמח שקדים
330 אבקת סוכר
110 חלבון
200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

אופן ההכנה:
ללוש את קמח השקדים+ א. הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא
להוסיף את דובדבני האמרנה

אופן הכנת אוזני המן:
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי
להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק
לאפות ב180 מעלות כ-15 דקות
לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל
ניתן לעטר בשקדים מקורמלים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך