בשורה התחתונה, מ.ס אשדוד עשתה את זה. היא ניצחה 1:2 את קרית אתא מליגה א' ועלתה לשלב הבא, סיבוב ח' בגביע המדינה.
אשדוד שאחרי לחמן עם רוני אואט על הקווים, פתחה את המשחק הכי טוב שמאמן וקבוצה יכולים לרצות. עוד לא עברה דקה שלמה, ניב זריהן (עם שער ובישול במשחק) קיבל כדור ממיכאל אוחנה (מהטובים במשחק) ועשה מזה 0:1. כל הלחץ נרגע.
ואולי בגלל זה, אשדוד לא תרגמה יתרון במחצית הראשונה לעוד שערים כמו בדקה ה-16 כשעמרי אלון, שוער קרית-אתא, הממוקמת במקם ה-11 בליגה א' צפון, מנע את ה-2:0 מזריהן ואולי את סוף הסיפור.
במחצית השנייה הייתה פחות טובה אצל אשדוד וקרית אתא האורחת ניצלה את זה עד תום והשוותה בדקה ה-52, מרגלי שחר סימנטוב, לו עבר בליגות הגבוהות.
הדבר האחרון שאשדוד רצתה, זה תיקו מול קבוצה מליגה א' והארכה. את זה מנע מכולם חן עזריאל שחזר לאחרונה מפציעה, 6 דקות לסיום הזמן החוקי. ניב זריהן כובש השער הראשון, הגביה ועזריאל קפץ מעל כל הגנת קרית-אתא ושלח את אשדוד לסיבוב ח' ואתא את, הביתה.
עכשיו חוזרים לדבר האמיתי, ליגה וביום שישי תתארח הפועל ר"ג באשדוד (15.00), גם שם צריכים ניצחון.
אשדוד" ג'רפי, בן זקן, סירושטיין, ברדע, בן שמעון (טובול), קינדה, אינברום, אוחנה, עזריאל, זריהן, קוגבינה (מונד)