מתכון פורימי להכנת אוזני המן – ללא גלוטן

רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של ביגה חושף את המתכון להכנת אזני המן בבית, שמתאים לשוחרי הבריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק.  

מדובר באוזני המן פריכים, עשירים בטעמים, עשויים מבצק פריך במרקם חמאתי הנימוך בפה.

צילום: דוד מויאל

מצרכים:
100 גר סוכר [כוס]
200 גר חמאה
300 קמח לבצק פריך ללא גלוטן
2 חלמונים
קורט מלח
גרירת לימון
ממרח איזה שרוצים- עדיפות לתמרים

הוראות הכנה:
1. במערבל עם וו גיטרה – חמאה וסוכר עד ליצירת קרם
2. מוסיפים את החלמונים ומטמיעים בתוך החמאה
3. מוסיפים את הקמח ללא גלוטן וקורט מלח, וגרידת לימון
4.  מעבדים לבצק אחיד
5. קורצים בעזרת חותכן עיגול או כוס את הבצק לעיגולים
6. ממלאים במרכז העיגול מהמילוי  ממרח תמרים –  וסוגרים לצורת משולש
7.  אופים בתנור שחומם מראש על180 מעלות ואופים 12-15 עד שהן משחימות.

blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank
blank

אולי יעניין אותך