שייק מוקה וחמאת בוטנים
רכיבים:
גלידת שוקולד
חמאת בוטנים
קפסולות ארפג'יו
אופן הכנה:
שמים בבלנדר 2 כפות גלידת שוקולד, 2 כפיות גדושות חמאת בוטנים ו-40 מ"ל תערובת ארפג'יו ומערבלים למרקם אחיד. מוזגים לכוס ומקשטים בתאנה טרייה.
ארטיק נספרסו
חומרים ל-8-6 ארטיקים:
440 מ"ל תערובת פורטיסיו לונגו (מ-4 קפסולות) מומתקת לפי הטעם
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס מחית פירות יער
אופן הכנה:
> מוזגים שכבה של מחית פירות יער לתבניות ארטיק ומקפיאים.
> נועצים מקל ארטיק בשכבה הקפואה, מוזגים מעל שכבת שמנת מתוקה ומקפיאים שוב.
> מוזגים שכבה של קפה ומקפיאים פעם שלישית. אפשר לשחק עם סדר השכבות ולגוון בין סוגי הפרי.
קופי קולר
רכיבים:
פירות יער טחונים
תערובת רוסאביה דה קולומביה
מיץ ענבים אדומים
ענבים ירוקים
אופן הכנה:
שמים 2 כפות פירות יער טחונים ו-40 מ"ל תערובת רוסאביה דה קולומביה בכוס רחבה ומשלימים עם מיץ ענבים אדומים.
לקישוט- חותכים את הענבים הירוקים לחצי ומקשטים.
מיסטר באלי היי
רכיבים:
רום
קפסולת נספרסו רומא
סירופ סוכר
מיץ לימון
מיץ אננס
פלחי אננס
אופן הכנה:
מוזגים לשייקר 45 מ"ל מיץ אננס, 30 מ"ל מיץ לימון, 20 מ"ל סירופ סוכר, 25 מ"ל תערובת רומא, 30 מ"ל רום צעיר (למשל הוואנה קלאב) ו–30 מ"ל רום מיושן (למשל אפלטון8 ) משלימים עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס גבוהה על קרח. מקשטים בפלח אננס.