דצמבר 1, 2020
אוכל ומתכונים

מתכון לסופגניות במילוי ריקוטה

חושפת הרבלייף מתכון מיוחד לחנוכה  מתוך הספר:  סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה!

צילום דן פרץ

לרגל השקת ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים, חושפת הרבלייף מתכון מיוחד לחנוכה מתוך הספר: סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה!

רכיבים (30 יחידות):

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים, לטיגון

אבקת סוכר, להגשה

אופן הכנה:

  1. מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

טיפ:

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר

 

ערכים תזונתיים ליחידה:

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
109 1.8 0.9 9



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

כתבות שאולי יעניינו אותך

מתכון מנצח של פסטה ירוקים! קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש

צוות האתר

מתכון להכנת קאפקייקס שוקולד טבעוני

צוות האתר

מתכון לחלות של רונן מהאח הגדול

רונן פייגנבוים