אוכל ומתכונים

קינוחים עם הילדים- קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

צילום: אפיק גבאי

מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:   

קרם קוקוס:

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף

2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל 

35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

הגשה:

סילאן / דבש 

שערות חלבה

אופן הכנה:

  1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
  2. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

כתבות שאולי יעניינו אותך

מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה –  פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

צוות האתר

מתכון להכנת לזניה אישית – עם הילדים בבית – קל, טעים וחוויתי

צוות האתר

מתכון מנצח של אהובה אלפרון: שוק טלה חגיגי

צוות האתר