קינוחים עם הילדים- קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

החופש הגדול קרב ובא ומה יותר כיף מפעילות מהנה עם הילדים שתעניק גם זמן איכות וגם תוצרים נפלאים? המותג מאסטר שף מציע קינוח פרווה אישי, שילדים אוהבים גם להכין וגם לאכול – קרם קוקוס עם סילאן וחלבה.
נועה פרץ | יום שני - 15/06/20 - 12:22
צילום: אפיק גבאי

מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:   

קרם קוקוס:

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף

2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל 

35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

הגשה:

סילאן / דבש 

שערות חלבה

אופן הכנה:

  1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
  2. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.






אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]