חברת כרמית חוגגת את עונת הקיץ החמה וחולקת מתכון מצנן וקל הכנה – שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי אגו שוקולד חלב

הקיץ כבר כאן ואיתו החום, ואיך אפשר שלא להצטנן עם שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד חלב. חברת כרמית מציעה מתכון קיצי וקליל להכנה שיקפיא לכם את הקיץ - שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי אגו שוקולד חלב. 
נועה פרץ | יום ראשון - 31/05/20 - 3:01
צילום: מדיאס

הקיץ כבר כאן ואיתו החום, ואיך אפשר שלא להצטנן עם שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד חלב.

חברת כרמית מציעה מתכון קיצי וקליל להכנה שיקפיא לכם את הקיץ – שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי אגו שוקולד חלב. 

מצרכים ל- 6 שלגונים :

1 כוס פרי קפוא בטעם שאתם אוהבים:  תותים, אוכמניות, פטל (או כל פרי שאתם שאוהבים) .
1 כוס יוגורט במתיקות מעודנת
¼ כוס חלב

  3 טבלאות אגו שוקולד חלב /שוקולד לבן / מריר,  לפי הטעם שאתם אוהבים. 

1  כף שמן צמחי

אופן ההכנה:

מוזגים את החלב לקערה, לאחר מכן מוסיפים את היוגורט, מערבבים יחד עד שמקבלים קרם חלק.
לאחר מכן יש להוסיף חצי כוס מהפירות ומערבבים קלות.
יוצקים אל תוך תבניות ארטיק או לתוך כוס שתבחרו.
מכניסים מקל והיישר למקפיא לפחות ל- 6 שעות, כאשר השלגון קפוא, מחלצים מהתבניות בזהירות ושומרים עדיין במקפיא, עד שיהיה מוצק.

 

יש לקחת סיר או קערה חסינת חום,  ולהמיס לתוכה את השוקולד והשמן.
מערבבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מחכים שיתקרר (רצוי להעביר לכלי עמוק או כוס ארוכה לצורך הטבילה).
לאחר מכן, מוציאים את השלגונים מהמקפיא (לאחר שקפאו היטב)  וטובלים את השלגון בשוקולד שהמסנו, ניתן גם לזלף מעל השלגונים פסים של שוקולד או סוכריות.

שיהיה קיץ מתוק ומרענן.







אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]