אוכל ומתכונים

מתכון בריאות: סלט סלק עם תפוחים

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון חזרה לשגרה המשלב בריאות עם טוויסט מתקתק – סלט סלק עם תפוחים.

סלט סלק ותפוחים. צילום: קנספטיק.

רשת קפה ביגה חוזרת לשגרה ומעניקה מתכון מרענן של בוא הקיץ סלט סלק ותפוחים, לשמור על הגזרה והבריאות  לבגדים הקצרים, ועם זאת ליהנות מסלט המכיל מרכיבים קצת שונים מהמובן מאליו.

לכל אחד ממרכבי הסלט תכונות נפלאות התורמות לבריאותנו כגון: חמוציות עוזרות לירידה בכולסטרול ומנעות נזק בעור ובמוח, אגוזי המלך בעלי נוגדי חמצון גבוהים המונעים מחלות לב ומחזקים מערכות רבות בגוף והסלרי בן למשפחת הסוככים צמח תבלין מרפא המונע לחץ דם וכולסטרול גבוה ובעל ויטמינים ומינרליים רבים.

סלט סלק ותפוחים
רכיבים (2 מנות):
סלק בינוני 1 חתוך למקלות דקים.
תפוח עץ 1 חתוך למקלות דקים.
50 גרם אגוזי מלך שבורים.
50 חמוציות.
חצי גבעול סלרי פרוס דק.
5 עלי בזיליקום פרוסים.
100 גרם עלים צעירים או רוקט.
30 גרם סילאן.
4 כפות שמן זית.
מיץ מחצי לימון.
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת \ טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה.
אופן הכנה:
נניח בקערה את הסלק ומעליו נבזוק את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן, ומוסיף את יתר המרכיבים. מערבבים היטב ומעבירים  לקערת הגשה יפה מעלה מוסיף את הגבינה המגורדת.
בתאבון….

תגובות

להשאיר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למעלה