אוכל ומתכונים

מתכון: שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים

רשת טיב טעם חוגגת עצמאות 69 למדינה ומעניקה מתכון מתוחכם ואיכותי : שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים

טיב טעם שוק טלה ברכז רימונים צלם:אפיק גבאי

רשת טיב טעם חוגגת עצמאות עם חגיגית בשרים איכותיים ומעניקה מתכון המשלב מגוון טעמים יחד הנרקמים למעטפת של בשר שוק טלה פריך בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים. את חגיגות יום העצמאות אנו נוהגים לציין בארוחות שמרכיבן העיקרי הוא בשר, כאשר לרוב הדגש הוא בשרים אשר מכינים על מנגל אך לכול סוג בשר ישנן כמה וורסיות להכנתו ועל כן מרענן וחדשני יותר לגוון וליצור כמה מנות מתוחכמות יותר על מנת ליצור עניין קולינרי המשלב איכות וטעם.

שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים
1 שוק טלה במשקל 2-2.5 ק"ג
10 סלקים קטנים ללא הקליפה
10 בצלי שאלוט קלופים
1 חבילת ענבים ירוקים
1 חבילת ענבים שחורים
1 צרור תימין
200 מ״ל רכז רימונים
2 ליטר ציר עוף / מים
2 כפות דבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מביאים לרתיחה רכז רימונים, ציר עוף/מים ודבש.
צולים את הבשר: מברישים את שוק הטלה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים תימין, בצלי שאלוט, סלקים וענבים בשני צבעים (עם הגבעולים).

יוצקים את הרוטב לתבנית. צולים כשעה וחצי עד להזהבה, מגבירים את החום ל-190 מעלות וצולים חצי שעה נוספת.

תגובות

להשאיר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

למעלה

'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>
'); ?>

'); ?>
'); ?>