אביזרים:
מעבד מזון
רינג עגול
תבנית אפייה
נייר אפייה
מצרכים ל (3 גדולים או 5 בינוניים):
שמן זית כ- 3 כפות
3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
חצי כוס שבבי בצל מאסטר שף
1 קופסא שעועית אדומה מאסטר שף
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס פירורי לחם מאסטר שף
חצי כוס פטרוזיליה
להגשה:
חסה
בצל סגול
פרוסות עגבנייה
2 כפות שמן זית
לחמניות המבורגר
צ'יפס קפוא
מיונז הולנדי מאסטר שף
רוטב צ'ילי מאסטר שף
אופן ההכנה:
- מטגנים במחבת את הפטריות עם שבבי הבצל כ 2 – דקות.
- מסננים מנוזלים את השעועית האדומה ומעבירים למעבד מזון עם התבלינים, הפטרוזיליה והפטריות טוחנים, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים ופירורי לחם.
- משמנים בספריי שמן נייר אפייה על תבנית ויוצרים קציצות המבורגר בעזרת רינג או בעזרת כפות הידיים ואופים בתנור כ- 20 דקות עד להשחמה.
* ליותר עסיסיות משמנים בספריי שמן לפני האפייה.
לאחר האפייה מרכיבים המבורגר עם הרטבים והירקות עם צ'יפס בצד.
בתאבון…!!