החומרים
- 3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)
- 2 כפות סוכר קנים
- 150 מ"ל מים
- כף זרעי צ'יה
- כף גוג'י ברי
- כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)
- 2 כפות גרנולה כוסמת
- פירות טריים חותוכים
אופן ההכנה:
- לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר. להוסיף את המים והסוכר. לטחון לכ-דקה.
- לשים בקערה ולהכניס למקפיא. לאחר שעה לערבב ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).
- לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.
בתאבון
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com