מתכון מנצח לקראת חג החנוכה- לביבות ספגטי

המותג ברילה, מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה הקרב.
שחר עוזיאל | יום שני - 26/11/18 - 10:06
צילום: אפיק גבאי

מצרכים
½ חבילת ספגטי ברילה
3 ביצים
100 גרם אפונה
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
רוטב ארביאטה ברילה

אופן ההכנה
1. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.
2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.
3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.
4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

חנוכה שמח!!

אולי גם זה יעניין אותך

X