בדרך כלל, הכנת הרטבים היא המשימה שלוקחת הכי הרבה זמן בהכנת לזניה. הלזניה של מאסטר שף קלה להכנה בעזרת ממרחים איטלקיים מוכנים. מה שנותר הוא רק לסדר בתבנית ולאפות ומתקבלת לזניה יפהפייה וחגיגית.
חומרים :
לתבנית פיירקס מלבנית עמוקה:
1 חבילת עלי לזניה
לרוטב הירוק:
1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
3 כפות פסטו איטלקי מאסטר שף
לרוטב אדום:
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף
לרוטב לבן:
3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
200 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם פרמזן מגוררת
לקישוט:
6 עגבניות שרי פרוסות
6 עלי בזיליקום