ראשי / המגזין אשדוד / אוכל ומתכונים / מתכון להכנת משולשי שניצל טורטייה אפוי קל

מתכון להכנת משולשי שניצל טורטייה אפוי קל

המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי שניצל – טורטייה אפויה, פרווה. לארוחה קלה להכנה, טעימה, ומהירה. מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.
la ri | יום שני - 16/04/18 - 11:19
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
צילום: מאסטר שף

המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי שניצל – טורטייה אפויה, פרווה. לארוחה קלה להכנה, טעימה, ומהירה. מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.

מצרכים:

3 יחידות טורטייה מאסטר שף

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

½ כוס טבעות זיתים

לציפוי:
ביצה טרופה

פירורי לחם זהב או פאנקו שום מאסטר שף

אופן ההכנה:

חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.

מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

תגובות