מ.ס אשדוד תבחן היום בלם ניגרי.
המדובר בגאניו אוגונגבה, בן ה-23, 1.90, ששיחק בליגה הקפריסאית הבכירה. השחקן שיחק באמוניה ניקוסיה שם שיחק שנתיים ואח"כ עבר לאתינקוס, גם היא מהליגה הקפריסאית הבכירה ושיחק בה עד לתום העונה הנוכחית. הוא שיחק בה 64 משחקים וכבש 10 שערים. השחקן היה שייך לסגל נבחרת ניגריה הצעירה והעפיל איתה עד לרבע גמר גביע העולם לנבחרות צעירות בשנת 2011.
באשדוד מחפשים בלם נוסף לחיזוק ההגנה. לקבוצה ארבעה זרים ויכולה לצרף עוד שניים. כרגע נבחן בקבוצה קשר קרואטי נוסף, קווין אד קוקורוביץ' ועכשיו גם אוגונגבה. באשדוד עשויים גם להתחזק בחלוץ זר. אבל ההעדפה הראשונה היא לבלם נוסף ואז יחליטו לגבי הזר האחרון.
בנושא אחר, שחקני הקבוצה שהיו פצועים חזרו להתאמן, כולל מיכאל אוחנה שסבל מכאבים בקרסול וגדי קינדה, שלא התאמן עד אתמול, אבל חוזר בהדרגה לאימונים ויהיה כשיר ככל הנראה לקראת המשחק הראשון מול קרית-שמונה.
אגב מנהלת הליגות אישרה לקריית-שמונה לארח בביתה. המשמעות, מ.ס אשדוד תתארח בפתיחת העונה בקריית שמונה למשחק (20.00). אשדוד לעומת זאת, שהייתה היחידה שאכן החלה בעבודות על פי בקשת המנהלת, צריכה לחכות לאישור ממשרד הכלכלה.