בשורה מעולה למזמיני חבילות מחו"ל

ענקית האופנה והמסחר המקוון שיין ממשיכה להתרחב באירופה, והודיעה על הקמת מרכז לוגיסטי עצום בפולין. המהלך גם צפוי לקצר זמני קבלת חבילה בישראל

המרכז החדש יוקם בסמוך לעיר ורוצלב, וישתרע על שטח של כ־740 אלף מ"ר, מה שיהפוך אותו לאחד ממתקני הלוגיסטיקה הגדולים של החברה מחוץ לסין.

על פי החברה, המתחם צפוי להפוך למוקד הפעילות המרכזי של שיין באירופה, ולהעניק מענה להזמנות ממדינות רבות ביבשת. המהלך נועד לייעל את שרשרת האספקה, להפחית את התלות במשלוחים ארוכים מהמזרח הרחוק, ולקצר את זמני ההגעה ללקוחות.

גם הצרכנים בישראל צפויים להרגיש את השינוי. מעבר להזמנות שייצאו ממחסנים קרובים יותר עשוי להביא לקיצור משמעותי של זמני המשלוח, לצמצום עיכובים ולשיפור באמינות ההגעה, בעיקר בתקופות עמוסות כמו חגים ומבצעי מכירות רחבי היקף.

הקמת המרכז בפולין מהווה חלק מאסטרטגיה רחבה של שיין להעמקת הנוכחות בשוק האירופי, ולהתאמה טובה יותר לדרישות הצרכנים המקומיים – עם דגש על מהירות, זמינות וחוויית קנייה משופרת.


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות