מ.ס אשדוד החדשה שלאחר חלון העברות, היא קבוצה טובה מידי להיות מתחת לקו האדום. במוצ"ש היתה לה גם הזדמנות להיפרד משם במשחק מול עירוני טבריה שמעל לקום האדום. ניצחון של אשדוד והיא עוברת את טבריה, שתרד במקומה אל מתחת לקו האדום. אשדוד פתחה בשער יתרון אבל ירדה מנוצחת 2:1 והתרחקה 5 נקודות מטבריה ומהמקום בו נשארים בליגה. בשלישי היא ברבע הגמר בבית מול ריינה.
אחרי 3 דקות אשדוד כבר "עברה" אל מעל לקו עם שער מהיר. עזו המצטיין הכניס כדור מצוין לחמודי כנעאן שהוריד מעליו את המגן הטברייני וכבש מול טננבאום – 0:1 אשדוד.
אשדוד שלטה במשחק והייתה קרובה לכבוש עוד שער, טבריה כמעט ולא יצאה מחצי המגרש שלה, אבל אשדוד הייתה רק כמעט ליד, כמו ההזדמנות המצוינת של עזו (12), שהכדור שלו החמיץ במעט את החיבורים של טבריה.
וכשלא כובשים סופגים,במקום להוביל כבר 2 או 2 אפס, אשדוד ספגה. טבריה בהתקפה השנייה שלה במחצית כולה (39) טעות בהגנת אשדוד הותירה את הבלפ באצ'ו לבדו מול נימצ'סקי הישווה ל-1:1. "עכשיו" אשדוד חזרה אל מתחת לקו האדום. עברו 6 דקות ואשדוד בבעיה. התקפה נוספת של טבריה הסתיימה בנגיחה פנימה של באצ'ו כובש השער הראשון 1:2 טבריה. שתי התקפות כמעט של אשדוד ושני שערים לטבריה. לא להאמין.

אשדוד עלתה למחצית השנייה כפי שסיימה את הראשונה ולא הצליחה כמעט לייצר לעצמה מצב ליד השער של טבריה בכדי לחזור למשחק. ניצחון של טבריה והפער יגדל ל-5 נקודות מהקו. את זה אשדוד לא יכולה הייתה להרשות לעצמה.
הכי קרוב למשהו הגיע אנסה (69). אנסה השתחרר וסובב מ-20 מטרים בצד שמאל, אבל פספס את המסגרת. ביטו עוד ניסה גם הוא משהו מ-25 מטרים (79), אבל הבעיטה שלו לא סיכנה את השער. השריקה של ספיר ברמן השופטת לסיום קבעה – הקו האדום מתרחק מאשדוד.
מ.ס אשדוד: נימצ'סקי, רועי לוי, ביטון, אוואני (רוזן, 55), בן הרוש, אנדז'י, מוצ'ה (ממאטה, 74), טמם (אנסה, 55), אדיר לוי (פרדה, 83), עזו, כנעאן.