שילוב טעמי העוף עם פירות ההדר יוצרים מנה משגעת וטעימה במיוחד. המתכון קל הכנה ומתאים כמנה עיקרית בסעודת החג החגיגית.
מצרכים (לכ-5 מנות):
5 יחידות כרעיים עוף
1/2 אשכולית אדומה פרוסה
2 תפוזים קלופים ופרוסים
1 קליפה מגורדת משני תפוזים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
1. בקערה משהים יחד למשך מספר שעות את העוף יחד עם גרידת התפוז, רוטב הסויה והסילאן.
2. בתבנית אפייה מסדרים שכבה של פירות הדר פרוסים ומניחים מעליהם את העוף.
3. מפזרים פרוסות הדרים מעל הכרעיים, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך שעה.
4. מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים להזהבת העוף למשך כ-20 דקות נוספות.