ינואר 26, 2021
אוכל ומתכונים

מתכון מנצח של פסטה ירוקים! קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש

מרכיבים (5  מנות): 1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי) 6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות. 2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ 6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות 4 שיני שום פרוס 4 כפות שמן זית כוס יין לבן חצי כפית מלח כף סילאן חצי כפית פלפל…

צילום: אפיק גבאי

מרכיבים (5  מנות):

  • 1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי)
  • 6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.
  • 2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
  • 6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות
  • 4 שיני שום פרוס
  • 4 כפות שמן זית
  • כוס יין לבן
  • חצי כפית מלח
  • כף סילאן
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית קליפת לימון מגוררת
  • 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
  • 100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.
  2. במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות
  3. מוסיפים עלי מנגולד, שום,  מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן  ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  4. מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.
  5. מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.
  6. ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com




blank

כתבות שאולי יעניינו אותך

מתכון לחמין מקרוני עם אסאדו

צוות האתר

מתכוני עוגות בחושות שגם מתחילים יכולים להכין

צוות האתר

מחקר חדש הקורונה הופכת אנשים ל… צמחונים

צוות האתר