יולי 27, 2021
אוכל ומתכונים

מתכון למרק חרירה מרוקאי

החורף כבר כאן ואין יותר כיף ממרק חם וטעים. המותג מאסטר שף מציג מתכון למרק חרירה מרוקאי שכולם אוהבים, עשיר, מזין ומנחם

צילום נמרוד סונדרס

רשימת חומרים ל-8 מנות:

1 כוס חומוס מקופסא של מאסטר שף

1 כוס עדשים מקופסא של מאסטר שף

1 בצל גדול קצוץ

1 צרור כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי סלרי קצוצים

1 קופסא עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

3כפות מיץ לימון טבעי מאסטר שף

כפית וחצי כמון

מלח לפי הטעם

כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם

3 כפות שמן זית

 

להגשה:

זילוף מיץ לימון

כוסברה קצוצה

 

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
  2. מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
  3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
  4. בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

 

חורף חמים וטעים!


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com




כתבות שאולי יעניינו אותך

תזונה טבעונית וצמחי מרפא

צוות האתר

מה הם שני סוגי דיאטה חדשים שיכולים לתמוך אורח חיים בריא?

צוות האתר

מתכון לחג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

חי חביב