לעיני 30 אלף צופים! בפתיחת המשחק בין מ.ס אשדוד למכבי חיפה – טקס מרגש לזכרו של גדי קינדה ז"ל (צפו)

לעיני 30 אלף צופים באצטדיון סמי עופר בחיפה נערך טקס מרגש לזכרו של הכדורגלן האשדודי גדי קינדה שנפטר לאחר מחלה קשה

לפני כשלושה חודשים אבל כבד נפל על עולם הספורט הישראלי: כוכב הכדורגל גדי קינדה, בן 31, נפטר לאחר מאבק קצר ואכזרי במחלה קשה שהתגלתה בגופו רק לאחרונה. מותו היכה בתדהמה את חבריו, בני משפחתו, אוהדי הכדורגל ומערכת הספורט כולה.

היום במשחק הרשמי של המחזור השלישי בליגת העל, הקבוצות בהם שיחק קינדה בישראל במשך השנים, מכבי חיפה ומ.ס אשדוד עשו לו טקס מכובד ומרגש לעיני משפחתו והקהל הגדול שכיבד את המעמד. הזמרת מירי מסיקה הקדישה שיר למשפחתו של קינדה.

קינדה, יליד אשדוד, גדל והתחנך במחלקת הנוער של מ.ס אשדוד, ונחשב לאחד הכישרונות הגדולים שצמחו בעיר. משם המשיך לביתר ירושלים, עבר לליגת ה-MLS בקבוצת ספורטינג קנזס סיטי, ולבסוף שב לישראל והצטרף למכבי חיפה. הוא שיחק גם בנבחרות ישראל השונות, מהנוער ועד הבוגרת.

יהי זכרו ברוך

 


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות