לקראת ההחלטה הסופית: שר האוצר סמוטריץ' במכתב דחוף לשרים

יו״ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ בפנייה ליו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ ולשרי הליכוד והמחנה הממלכתי בסוגיית הבחירות המוניציפליות. ההחלטה הסופית צריכה להתקבל היום.

אחרי אין ספור דיונים, דחיות ומה לא. היום יוחלט האם מערכת הבחירות המקומיות תסתיים בקרוב או אולי תדחה שוב למועד שאינו ידוע.

במכתב ששלח שר האוצר סמוטריץ' כתב: "הבוקר תצטרכו להחליט אם להתנתק מהעם ולהפנות עורף למאות אלפי המילואמינקים ולמיליוני בני המשפחות שלהם, או להיות קשובים ומחוברים אליהם.

האם להיכנע ללחצים של קבלני קולות, לעסוק בפוליטיקה קטנה, ולגרור את עם ישראל לבחירות בזמן מלחמה או להתעלות לגודל השעה ולהבין שהמשימה העיקרית עכשיו היא לנצח את חמאס וכל השאר יחכה לאחר כך.

תחשבו על המג"ד יאיר שטבון שמתמודד על ראשות העיר אריאל. מה אתם מצפים שהוא יעשה? שיעזוב את הלוחמים שלו ויחזור הביתה כדי לנהל קמפיין בחירות? שיוותר על השפעה על עתיד העיר שלו? פייר לשים אותו בכלל בדילמה כזו?

לפי נתוני צה"ל יש מאות לוחמים ומפקדים במילואים כמו יאיר שמתמודדים ב 144 רשויות מקומיות ונדרשים להמשך המאמץ המלחמתי כך שגם אם ירצו הם לא יוכלו להשתחרר. ראש הממשלה קיבל אתמול את עמדתנו והודיע שיצטרף לדרישתנו לדחות את הבחירות. תצטרפו גם אתם וקבלו את ההחלטה הנכונה".


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות