תחקיר הבוטים: אשדודי הנחשד כבוט תובע חמישה מיליון שקלים
בעקבות 'תחקיר הבוטים' של עיתון ידיעות אחרונות, באה כעת דרישת תשלום של חמישה מיליון שקלים מהמעורבים בסיפור ובראשם מפלגת כחול לבן, התובע אשדודי חרדי שהוצג בתחקיר כבוט

לפני מס' חודשים המדינה רעשה וגעשה בעקבות פרסום תחקיר בידיעות אחרונות על הבוטים הפועלים כבייכול כאירגון מטעם הליכוד, אחד מהבוטים שנחשפו הוא יצחק חדאד תושב אשדוד שהחליט לתבוע את המוערבים ודורש חמישה מיליון שקלים מהעיתון ידיעות אחרונות, הניו יורק טיימס, רונן ברגמן, יובל רותם ונועם אדם מחברי דו״ח הבוטים ומפלגות כחול לבן, חוסן לישראל ויש עתיד.
עו”ד דוד אלבז המייצג אותו הוא גם אשדודי, והוא העביר את התביעה למעורבים וזאת לאחר שלטענתו הוצגו נגדו טענות שקריות שיש בהן לשון הרע. דרישת התשלום באה לפני תביעה, בעקבות דחיית יו”ר וועדת הבחירותה השופט חנן מלצר את אותה עתירה של כחול לבן בגינה הגיע חדד לוועדה ונדרש להשיב על שאלות שונות.





