ל"ג בעומר: מתכון טעים לשיפודי מרשמלו

חברת כרמית חוגגת את ל"ג בעומר וחולקת מתכון פרווה לקינוח הכי פופולארי בחג זה, סביב המדורה– סמור'ס, מרשמלו על מקל.
שיפודי מרשמלו
צילום: סטודיו כרמית

רשימת מצרכים ל-20 שיפודי מרשמלו:

30 יח' מרשמלו ורוד לבן

100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית

2 כפיות שמן קוקוס

6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

 

אופן ההכנה:

  1. משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
  2. ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
  3. טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
  4. חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
  5. בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

באדיבות השפית מאיה דרין

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך