סכסוך גירושים מכוער שנדון בבית המשפט לענייני משפחה, התדרדר בימים אלה גם לתביעת לשון הרע אותה הגיש הבעל נגד אשתו. עו"ד הלנה שמחי, המייצגת את הבעל, שופכת אור על הסיפור הפיקנטי ומתארת כי בני הזוג מצויים בסכסוך גירושים ממושך, בעקבות עזיבת הבעל הבית. לדבריה, למרות רצונו של הבעל לסיים את הנישואים בגישור ובדרכי נועם, סירבה אשתו לכל הצעת פשרה הגיונית, ודרשה במפגיע כי דירת בני הזוג, שערכה נאמד בלמעלה מ-3 מיליון שקלים, תועבר כולה לרשותה, ולא היא תמרר את חייו של הבעל. אמרה וגם עשתה…
האישה החלה מונעת מהבעל להתראות עם ילדיהם בתואנות וטענות שונות, תוך איומים כי לא יזכה לראות אותם לעולם אם לא ייעתר לבקשותיה. בנוסף, דרשה האישה כי ישלם לה לאלתר את מלוא סכום המזונות הגבוה אותו היא דורשת במסגרת התביעה, עוד לפני שהדבר נדון בבית המשפט.
כאשר מיאן הבעל לעמוד בתכתיביה, שלחה האישה הודעות מייל ופקס משמיצות לקולגות שלו בעבודה, אשר גרמו לו למבוכה רבה עקב תפקידו הבכיר בחברה. כתוצאה ממכתביה של האישה זומן הגבר לבירור, ונאלץ להיאבק על תפקידו ומעמדו בחברה.
הבעל לא נשאר חייב, ובימים אלה הגיש, באמצעות עוה"ד שמחי, תביעה ללשון הרע ופגיעה במוניטין ובמקור פרנסתו על סך חצי מיליון שקלים.
במסגרת התביעה מתאר הבעל כיצד השתלחה בו אשתו מספר פעמים מול קולגות בעבודה, ומשראתה כי פעולותיה אינן משיגות את המטרה הרצויה, החליטה להפיץ מיילים והודעות פקס ובהם שקרים ועלילות שווא על הרגליו המיניים, ועל רומן שניהל כביכול במקום העבודה. "דברים שאין להם שום עוגן במציאות", לדברי עוה"ד שמחי.
בימים אלה אמור בית המשפט לפסוק על חלוקת הרכוש בין בני הזוג, ועוה"ד שמחי דורשת, בשמו של הבעל כי סכום הפיצויים מתביעת לשון הרע ייגרע מחלקה של האישה ברכוש המשותף. לדברי עו"ד שמחי, חוק יחסי ממון קובע מפורשות שכל עוד לא סוכם דבר בין בני הזוג במסגרת הסכם ממון או כל הסכם אחר, זכאי כל צד למחצית מן הרכוש המשותף שנצבר לבני הזוג בתקופת הזוגיות. "לא ייתכן שאישה תפעיל על בעלה טרור ואיומים על מנת לזכות בחלק גדול יותר ברכוש המשותף, ותחתור תחת סמכותו של בית המשפט", אומרת עו"ד שמחי.