מתכון: פסטה פיצה

מתכון לפסטה פיצה באדיבות אתר בישולים של 'אסם' - צילום וסגנון: שרית גופן
מתכון: פסטה פיצה

רכיבים
חצי חבילה פסטה פארפאלה של פרפקטו
3 ביצים
300 גר' גבינה צהובה מגורדת
צנצנת רוטב עגבניות ובזיליקום של פרפקטו
1 כף שמן זית
תוספות לפי הטעם – תירס, זיתים, עגבניות וכו'
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה
מערבבים בקערה את הפסטה המבושלת עם הביצים ו- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת, שמן זית ומלח לפי הטעם
משטחים בתבנית קפיץ עגולה בגודל 28
אופים כ- 15 דקות ב 180 מעלות עד שתערובת הפסטה מתגבשת
מוציאים מהתנור, מורחים מעל את תכולת צנצנת רוטב העגבניות, מפזרים 250 גר' גבינה צהובה מגורדת ותוספות לפי הטעם
אופים בתנור עוד כ 15 דקות להשחמה
חותכים למשולשים ומגישים

למתכונים נוספים הכנסו לאתר בישולים : www.bishulim.co.il

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך