בהשתתפות אלפים – העיר אשדוד חגגה עצמאות באחד האירועים הגדולים שנראו בשנים האחרונות

חגיגות יום העצמאות בעיר אשדוד הסתיימו הלילה באחד האירועים הגדולים שנראו בשנים האחרונות, ואולי אף הגדול ביותר שנערך בעיר.

אלפי תושבים ומבקרים מילאו את הרחבות עד שעות מאוחרות במיוחד, כשגם לקראת סיום החגיגות נותר קהל רב במקום.

את הערב חתמה הופעה מרכזית של הזמר פאר טסי, שהצליח להשאיר את האנרגיה גבוהה עד הרגע האחרון. לפי הערכות, היקף המשתתפים בשעות המאוחרות היה גדולה מאוד בהשוואה לאירועי עבר.

אחד הנתונים הבולטים מאחורי הקלעים הוא לוח הזמנים הצפוף: הפקת האירוע כולו הושלמה בתוך כ-42 שעות בלבד – אתגר משמעותי עבור עיר גדולה כמו אשדוד, הכולל תיאום בין גורמי ביטחון, תשתיות, במה, תאורה ולוגיסטיקה מורכבת.

עם סיום ההופעות, עבר המוקד למערך התפעול העירוני. צוותי ניקיון גדולים כבר מתחילים להכנס מיד לשטח, במטרה להשיב את הרחבות והרחובות למצב תקין עוד לפני שעות הבוקר.

בעירייה מדגישים כי היערכות מהירה לאחר אירועים בסדר גודל כזה היא חלק בלתי נפרד מהצלחתם.

האירוע באשדוד מציב רף גבוה לא רק מבחינת היקף המשתתפים והביצוע הבימתי, אלא גם בכל הקשור ליכולת תפעולית וניהול עירוני בזמן אמת.

צילומים: שמואל דוד


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות