לקראת חג שני – ראש העיר במספר עדכונים לתושבים בסיום הערכת מצב

ראש העיר ד"ר לסרי במספר הנחיות לתושבי אשדוד לקראת חג שני של פסח והמימונה מחר

ראש העיר בסיום הערכת המצב – להלן ההנחיות: "אנו אחרי יממה קשה של עשרות שיגורים למדינת ישראל. הלב של כולנו עם משפחת ארבעת ההרוגים אמש בחיפה.

אנו נמצאים ערב חג שני של פסח, לקראת חגיגות המימונה. דווקא בימים כאלה חשוב לחדד: אסור לומר ״לי זה לא יקרה״. יש להישאר בקרבת מרחב מוגן, לדעת מראש היכן הוא נמצא, ולהיכנס אליו מיד עם קבלת התרעה.

ביממה האחרונה ניכרת יותר יציאה מהבית, בעיקר של בני נוער. יש לשוחח עם הילדים ולהבהיר להם את חשיבות ההקפדה על ההנחיות גם בזמן מפגשים, ובילויים.

לעניין המנגלים ביום המימונה נבקש לחדד. כידוע כבכל שנה אין אישור להבעיר אש ומנגלים בפארקים העירוניים. השנה, אנו נגביר את האכיפה בעניין שכן האחריות שלנו לשמירה על בטחון התושבים מחייבת אותנו לפעול למניעת התקהלויות במרחב הציבורי במקומות שאינם מאפשרים הגעה מהירה למרחב מוגן. ההתקהלויות מטבע הדברים כוללות גם ילדים ויש חשיבות עליונה לשמירה על בטחונם ובטיחותם.

בתחום החינוך: ביום חמישי יחודשו מסגרות החינוך המיוחד, הפעילות הבלתי פורמלית, פעילות הספורט, מסגרות לנוער בסיכון ותלמידי כיתות י״א-י״ב לצורך הכנה לבגרויות.

ביום חמישי נקבל החלטות לגבי מתכונת הפעלת מערכת החינוך שתחזור לפעילות בהדרגה החל מיום ראשון הקרוב.

העירייה ממשיכה לשמור על רציפות תפקודית מלאה – בניקיון, באבטחת מרכזי הקניות ובשמירה על שגרת החיים בעיר ככל הניתן.

כ-1,600 ערכות הפגה כבר חולקו, וביום חמישי נמשיך בחלוקה. במקביל נמשכות פעילויות ההפגה למבוגרים בבניינים ובמרחבים המוגנים על ידי החברה העירונית לתרבות.

אנא המשיכו לגלות אחריות, ערנות ומשמעת. דווקא עכשיו – זה מציל חיים.

חג שמח, תהנו עם המשפחה והחברים ושמרו על עצמכם!  תרבחו ותסעדו, שלכם,  ד״ר יחיאל לסרי, ראש העיר".


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות