ד"ר לסרי קובע אין פעילות אין חיוב להורים באשדוד

בעקבות המצב הביטחוני עיריית אשדוד לא תגבה תשלום עבור ימים ללא פעילות במעונות גנים צהרונים וחוגים ותאפשר החזר או קיזוז להורים שכבר שילמו

בעקבות השיח הציבורי סביב תשלומים למסגרות החינוך והפנאי בתקופה הביטחונית, ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי מבהיר כי בעיר אשדוד נשמרת מדיניות ברורה של הגינות ושקיפות כלפי ההורים. לדבריו, כאשר לא מתקיימת פעילות, לא מתבצע חיוב.

בעירייה מדגישים כי המדיניות חלה על כלל המסגרות, כולל מעונות יום, גני ילדים, צהרונים וחוגים. במקרים בהם הפעילות הופסקה בשל המצב הביטחוני, ההורים אינם מחויבים בתשלום עבור ימים אלו.

עוד נמסר כי במקרים בהם כבר נגבו תשלומים, העירייה פועלת להחזר כספי מלא או לקיזוז התשלום מהחיוב העתידי, בהתאם לבחירת ההורים.

לסרי הדגיש כי גם בתקופה מורכבת זו, העירייה ממשיכה לפעול באחריות, תוך מתן מענה הוגן ושקוף לתושבים. לדבריו, שמירה על אמון הציבור ועל רווחת המשפחות והילדים עומדת בראש סדר העדיפויות.

באשדוד מסכמים במסר מאחד לתושבים: העיר חזקה בזכות תושביה, ויחד ניתן להתמודד גם עם אתגרי התקופה.

קרדיט צילום: תומר שונם לוי


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות