רוכב קורקינט נפצע בינוני מפגיעת רכב באשדוד

רוכב קורקינט נפצע בינוני מפגיעת רכב באשדוד – צוותי הרפואה פינו אותו להמשך טיפול בבית החולים

כונני מד"א-הצלה דרום הוזנקו על ידי מוקד תגובה מיידית של מגן דוד אדום לרחוב עובד בן עמי פינת נחל שורק באשדוד בעקבות דיווח על תאונת דרכים עם מעורבות רוכב קורקינט ורכב פרטי.

כונני מד״א – הצלה דרום יהונתן אליאס וישראל מאיר ג׳יאן סיפרו: "כשהגענו למקום הבחנו ברוכב קורקינט צעיר בן 19 כשהוא שוכב על הכביש בהכרה מלאה וסובל מחבלות בגפיים.

יחד עם צוותי מגן דוד אדום שהגיעו למקום הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבועים וחבישות והוא פונה באמבולנס מד"א להמשך טיפול בחדר הטראומה במרכז הרפואי אסותא בעיר כשהוא במצב בינוני ויציב".

צילום: דוברות מד״א -הצלה דרום


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות