גאווה מקומית! אמני הגרפטי דודי והודיה שובל מאשדוד בהסברה לאומית על הצד הטוב ביותר (צפו)

דודי שובל והודיה שובל זוג אומנים מאשדוד, מתעסק באומנות רחוב, גרפיטי וציורי קיר כבשו השבוע את הרשת הצעד יוצא דופן 

דודי שובל שיתף את אשדוד אונליין "טסנו לאמסטרדם לסוף שבוע כדי להירגע ולצערינו המלחמה תפסה אותנו גם פה. דלגי פלסטין ושלטים עם תמונות קשות ושקרים על ישראל נמצאים באמצע כיכר דאם!

המבטים הכאובים של עוברי האורח עדיין נמצאים לנו בראש.. כל כך קל לאכול את השקרים שמפיצים עלינו".

עוד שיתף אותנו שובל "שמנו את זה בסטורי ובהפרש של דקות קיבלנו מחבר מקומי שמכיר את הפעילות של דודי תמונה של צלבי קרס בצפון אמסטרדם.

אז עם כל הכעס והכאב.. חתכנו את החופשה, לקחנו את עצמינו החלפנו בגדים, קנינו צבע וציוד והגענו לשטח. ומשם פשוט עשינו את מה שאנחנו עושים הכי טוב, אומנות מאה אחוז פריסטייל מהלב אל הרחוב".

שובל מסכם: "החלפנו את הצלב קרס במגן דוד ועם קצת אהבה הכל נראה הרבה יותר סבבה.

האמת שהיו כמה עימותים ולרגע הרגשתי בדיבייט.. יש אשכרה אנשים שמשוכנעים שישראל היא הצד הרע בכל הסיפור. אבל הרב המוחלט ממש אהב את מה שעשינו שמה ואפילו הבעלים של המבנה הוציא לי קפה ושיבח אותנו.

אמנם אנחנו לא בכיכר דאם והקיר הזה לא ישאר פה להרבה זמן אבל לפחות עשינו את שלנו, טעמנו טעם של שליחות ולא החלקנו את זה.

למרות שיש מיעוט שלא אוהב אותנו באירופה, עדיין אסור לנו להוריד את הראש ולהסתיר את הזהות שלנו. ההפך. צריך להראות להם את היהודי היפה, אמנם זה קצת עבודה אבל צריך להסביר להם את האמת. עם ישראל חי. וואןלאב".


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות