"אנחנו אומרים – עד כאן" אימו של החטוף בעזה במסר לנתניהו (צפו)
רגע לפני הכניסה הקרקעית של לוחמי צה"ל לתוך העיר עזה, אימו של החטוף במסר לראש הממשלה נתניהו

ענת אנגרסט, אמו של מתן, במאהל מול מעון רה׳׳מ: ״בעקבות ההחלטה של ראש הממשלה לכבוש את עזה גם במחיר הקרבת היקרים שלנו, ביניהם הבן שלי – 48 חטופים בסכנת היעלמות.
אני קוראת לכם – החלטנו לכבוש פה את רחוב עזה. המשפחות כאן הכי קרוב לבית שלו. הוא כבר נמלט על נפשו לפנות בוקר.
בואו תהיו איתנו, תראו מה הולך פה. לאט לאט מתקבצים ובאים. הפעם אנחנו לא זזים מכאן – אנחנו רוצים להחזיק מעמד לפחות עד ערב החג.
הוא מתהדר בהרמות כוסית ובשגרת החטופים שהוא הרגיל אותנו אליה, ואנחנו אומרים – עד כאן. אנחנו הולכים לעצור את מעגל הדמים לחטופים וללוחמים שלנו בעזה. בואו תהיו איתנו״.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com




