"ארגון אחוקים חברים בדרכים" – מחוז דרום חגגו אחדות וערבות הדדית

"ארגון אחוקים חברים בדרכים" – מחוז דרום חגגו ערב של אחדות וערבות הדדית

ביום חמישי האחרון התכנסו עשרות מתנדבי מחוז דרום של ארגון "אחוקים חברים בדרכים" לערב גיבוש והרמת כוסית מרגשת. הארגון שהוקם מתוך רעיון פשוט – לעזור אחד לשני בדרכים, מבלי לחכות לשירותי חילוץ או להיות "מכונאי מוסמך" – הפך בשנים האחרונות לתופעה ארצית.

חילוץ של רכב תקוע, עזרה לאישה עם ילדים שהרכב שלה לא מתניע, סיוע בהחלפת גלגל, מילוי מים לרדיאטור, כל אלה הם רק חלק מהפעולות הפשוטות אך המשמעותיות שהמתנדבים מבצעים מדי יום.

מר נפתלי קליין, יו"ר ומייסד הארגון, נשא דברים נרגשים על החזון שמאחד את החברים: "אנחנו מוכיחים שאפשר לייצר שינוי גדול דרך עזרה קטנה. מתנדב שנותן עשר דקות מזמנו – מונע מצוקה של משפחה שלמה. מחוז דרום מוכיח פעם אחר פעם כמה כוח יש בלב אחד גדול."

לא רק מתנדבים – משפחה

צוות הנהלת מחוז דרום תחת ניהולו של מנהל המחוז אלי מאיר, יחד עם ראשי הסניפים, יהודה שמש ראש סניף באר שבע, אוריאל סויסה ראש סניף נתיבות, יאיר עמר ראש צוות לכיש,

סיכמו את הפעילות המגוונת של החודשים האחרונים, ושיתפו בתכניות לשנה הקרובה: הרחבת מערך המתנדבים, פיתוח מערכות סיוע מהירות יותר והעמקת הקשר עם הערים והקהילות המקומיות.

התחושה הכללית של המתנדבים: לא מדובר רק בארגון – אלא במשפחה שמאמינה בערבות הדדית ישראלית אמיתית.


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות