14 מחבלים ניסו לחטוף לוחמים ממוצב בחאן יונס – לוחם נפצע קשה

כוחות צה״ל הפועלים בלב רצועת עזה נתקלו הבוקר (רביעי) במתקפה מתואמת וחריגה של מחבלי חמאס, שניסו לחדור למוצב בחאן יונס ולחטוף חיילים. במהלך הלחימה התפתחו קרבות מטווח קצר ואף פנים אל פנים • בסיומם הצליחו הלוחמים להדוף את ההתקפה ולסכל את ניסיון החטיפה

אירוע ביטחוני חריג התרחש הבוקר (רביעי) בחאן יונס שבדרום רצועת עזה: לפחות 14 מחבלים ניסו לפרוץ לעבר מוצב זמני של צה״ל ולבצע חטיפת לוחמים. לוחמי חטיבת כפיר שהוצבו במקום זיהו את ההתקפה וניהלו קרב עיקש שבמהלכו הצליחו להדוף את המחבלים ולחסל שמונה מהם.

על פי הדיווחים, קבוצת המחבלים הגיחה ממספר פירי מנהרות ופתחה בירי כבד לעבר המוצב, שכלל טילי נ״ט ומקלעים. הכוחות בשטח הגיבו במהירות, ונערכו גם לעימותי מטווח קצר ואף לקרבות פנים אל פנים. הלוחמים הצליחו לעצור את ניסיון החדירה ולמנוע את החטיפה, כשבמהלך הקרב חוסלו לפחות שמונה מחבלים ונגרם נזק משמעותי לכוח התוקף.


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות