יוג'ין אנסה חתם במ.ס אשדוד לשנתיים נוספות
שחקן ההתקפה הגנאי יוג'ין אנסה האריך את חוזהו במ.ס אשדוד בשנתיים נוספות, לאחר שהרשים בעונת הבכורה שלו במועדון.

אנסה, שהצטרף לקבוצה בפברואר האחרון, הפך מיד לבאנקר בהרכב של חיים סילבס והיה מהגורמים המרכזיים בהישארות הדרמטית של אשדוד בליגת העל. בחמשת המחזורים האחרונים של העונה הוא היה מעורב בארבעה שערים – בישולים וכיבושים – שתרמו ישירות להישג החשוב.
הערב הוא ישוב להתאמן עם חבריו לאחר שנחת בישראל. מיד לאחר החתימה אמר: "שמח מאוד להמשיך באשדוד, מקום שהתחברתי אליו מהרגע הראשון. גאה מאוד בכך שעמדנו במשימה החשובה בעונה הקודמת, ואני בטוח שנגיע להישגים יפים בעונה החדשה".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com