האם כבר מחר נחזור לעבוד כרגיל?

שר העבודה יואב בן צור: יש לאפשר חזרה מדורגת לעבודה – גם במצב חירום ● אז האם כבר מחר נחזור לעבוד כרגיל?

שר העבודה, יואב בן צור, קרא הבוקר (רביעי) לקדם חזרה מדורגת של המשק לפעילות – גם תחת מצב חירום – זאת על רקע מבצע "עם כלביא" שמנהלת ישראל מול איראן. במהלך הערכת מצב שקיים עם בכירי משרדו ובשיתוף מערכת הביטחון, הדגיש בן צור את חשיבות השמירה על רציפות כלכלית לצד שמירה על בטחון האזרחים.

על פי המתווה שמקדם השר, מקומות עבודה יורשו לשוב לפעילות בתנאי שיעמדו בשני קריטריונים עיקריים: קיומו של מיגון תקני בהתאם להנחיות פיקוד העורף, ומרחק גיאוגרפי סביר ממקום מגוריהם של העובדים – כך שיוכלו להגיע לעבודה גם בהתראה קצרה.

ההצעה נבחנת כעת על ידי גורמי הביטחון, ובמידה שתאושר – ייתכן ותצא לפועל כבר בימים הקרובים.
המטרה: לאפשר חזרה לשגרה תפקודית במצב חירום ולחזק את חוסן המשק הישראלי גם תחת אש.

צילום: דוברות מד"א

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות