ראש העיר קיים הערכת מצב והעביר מסר חשוב לתושבי אשדוד

לאחר לילה מתוח: ראש העיר אשדוד קיים הערכת מצב והעביר מסר לתושבים

בעקבות הלילה הקשה שפקד את מדינת ישראל, שכלל אזעקות רבות ונפילות בשטחים שונים ברחבי הארץ, ראש העיר אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי, קיים הבוקר הערכת מצב ביטחונית יחד עם גורמי הביטחון והחירום בעיר, והעביר לציבור התושבים מסרים חשובים.

ראש העיר פתח את דבריו בצער עמוק על מותם של אזרחים ברחבי הארץ והביע תנחומים למשפחות ההרוגים. בנוסף, איחל החלמה מהירה לפצועים. "אין ספק שממדי הפגיעות צומצמו נוכח התנהגות בוגרת ואחראית של האוכלוסייה", אמר, והדגיש את הצורך להמשיך ולנהוג באחריות אישית ומשפחתית תוך הקפדה על ההנחיות.

המסר המרכזי: אין לצאת מהמרחבים המוגנים עד להוראה רשמית המאפשרת זאת, גם אם זמן השהייה ארוך. "יש לכך חשיבות לביטחון התושבים", אמר.

עוד ציין ראש העיר כי חופי אשדוד סגורים לחלוטין, הרחצה בהם אסורה, ואין במקום מיגון – דבר שעלול לסכן חיים.

בנוסף, עדכן כי נפתחו 31 מרכזי שהייה לתושבים שאין ברשותם ממ"ד. המרכזים ממוקמים במוסדות חינוך ברחבי העיר, וניתן לקבל מידע נוסף עליהם דרך מוקד 106.

באשדוד כבר החלו להיערך לתרחישים של נזק כבד, בדומה למה שראינו באזורים אחרים, עם צוותים ייעודיים הכוללים מהנדסים, כוחות ביטחון ויחידות סיוע.

בסיום דבריו הדגיש ראש העיר כי הערכת מצב נוספת תתקיים הערב, במהלכה יוחלט לגבי אופן ניהול השגרה בהמשך השבוע. "אשדוד חזקה, מאוחדת, וביחד – בעזרת השם – ננצח", סיכם.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות